Dosije Lara Kroft - homepage
Tomb Raider III - Adventures of Lara Croft
  Tomb Raider   Lara Kroft   Download   Desktop   Linkovi
   
Opis Pokreti Oruzja Upravljanje vozilima Strategije i saveti Varanja Patches Demo nivoi Lara u Tomb Raideru 3

Pljačkaš grobnica III: avanture Lare Kroft

Na istraživačkom putovanju pre nekoliko vekova, britanski mornari su otkrili meteor zakopan duboko u zemlju. Ne razmišljajući, ukrali su četiri artifakta koji su bili pored meteora. Jedan od mornara je vodio dnevnik dok su išli natrag u Englesku. On je jedini stigao živ do kuće.

Današnje vreme, Antarktik
Artifakti sa AntarktikaIstraživačka kompanija počinje da iskopava nešto zakopano duboko u ledu. Očitavanja sa stena pokazuju tragove nepoznatog materijala. Materijal izgleda da ima potencijal da umnožava i menja gene koji određuju izgled živih organizama. Ove promene mogu izazvati veću raznovrsnost života. U steni su najvažnija otkrića u genetici i evoluciji posle Darvina.
Pri iskopavanju, istraživači pronalaze telo Evropljanina, savršeno očuvanog u ledu. Isklesan na njegovom nadgrobnom kamenu je ima broda na kome je plovio. Prateći ovu informaciju, oni pronalaze dnevnik njegovog brodskog druga i kreću u potragu za artifaktima koje su mornari izgubili.
U međuvremenu, Lara je u Indiji u potrazi za jednim od ovih artifakata. Neznajući njegovo pravo poreklo, ona jedino zna da bi po lokalnim verovanjima on trebalo da ima velike moći i da su ga poštovala okolna plemena mnogo godina.


Lara spremna za tropsku klimu na Juznopacifickim ostrvimaŠta je novo: Detaljnije okoline i poboljšana grafika, uključujući dinamičko osvetljenje, kišu, sneg, dim, maglu, i druge 3D efekte. Larin arsenal sada uključuje moćni 'Pustinjski orao' - izraelski pištolj kalibra .50, i bacač raketa (bazuku). (Pištolji, sačmara, Uziji, harpunska puška i bacač granata se prenose iz TR2, a MP5 jurišna puška zamenjuje M-16 iz TR2.) Nova vozila uključuju quadbike (ATV), underwater propulsion unit, gumeni čamac i rudarski vagon. Lara takođe dobija neke nove pokrete. Sada se možete prebacivati rukama (držeći se za šipke na plafonu), čučati, puziti i sprintovati. (Pogledajte stranice o pokretima i vozilima.)

Takođe, srednje lokacije (London, Južni Pacifik i Nevada) mogu se igrati bilo kojim redom. Moje preporuke su u opisu.

Snimanje pozicije: Kao i u TR1, PlayStation igra zahteva da pokupite 'save crystal' (kristal) svaki put kada želite da snimite poziciju. Oni koji igraju na PC i Mekintošu još uvek imaju neograničeno snimanje pozicije; međutim, kristali se pojavljuju i u PC i Mek igrama. Oni služe kao mali paketići za prvu pomoć.

Tajne: Kao i u originalnom TR, broj tajni u svakom nivou varira (od 0 do 6). Tajne se sastoje od municije, paketića za prvu pomoć, kristala i povremeno oružja. Zvonce se oglasi svaki put kada pronađete tajnu, i štoperica u glavnom prstenu inventara pokazuje koliko je tajni ima u tom nivou, i koliko od njih ste pronašli do sada. Ovi podaci se takođe pojavljuju na ekranu sa statistikama na kraju svakog nivoa. Nema nagrade za pronalaženje svih tajni u jednom nivou, ali pronalaženje svih tajni u igri vam omogućava da dođete do bonus nivoa, All Hallows.

[NAPOMENA: Ako niste pronašli sve tajne a želite da igrate bonus nivo, možete koristiti PlayStation varanje ili skinuti PC savegame (snimljenu poziciju).]

Dodatni nivoi: Osim tajnog nivoa u igri (gore), postoji i nastavak, nazvan Izgubljeni Artifakt (Lost Artifact). Ovo je cela igra, mada manja, od samo šest nivoa. Za više informacija, uključujući i kompletan opis, pogledajte ovde.

Minimalni hardverski zahtevi:
* Bez hardverske akceleracije: Pentium klase 166MMX MHz ili 100% kompatibilan procesor
* Sa hardverskom akceleracijom: Pentium klase 133 MHz ili 100% kompatibilan procesor
* Windows 95 ili Windows 98
Lara u Londonu
* 16 MB RAM
* 4X CD-ROM drajv
* 4MB SVGA kartica 100% Windows 95 ili Windows 98 kompatibilna zvučna i video kartica
* DirectX 6.0 (na CD-u sa igrom)
* Tastatura

PREPORUČUJE SE:
* Pentium klase 200MHz (ili brži) ili 100% kompatibilan procesor
* 32 MB RAM
* 3D akceleracija se preporučuje (3D grafičke kartice 100% u skladu sa Direct3D su podržane)
Vrh stranice

 

© 2000 Dosije Lara Kroft: www.laracroft.co.yu