Dosije Lara Kroft - homepage
Vozila u Tomb Raideru 3
  Tomb Raider   Lara Kroft   Download   Desktop   Linkovi
   
Opis Pokreti Oruzja Strategije i saveti Varanja Patches Demo nivoi

PENJANJE (ULAZAK U VOZILO): Postavite Laru uz bok vozila i pritisnite Ctrl da bi se popela. (Može takođe uskočiti u čamac odozgo ili se popeti iz vode, koristeći Ctrl + strelicu gore.)

VOŽNJA I OKRETANJE: Ove kontrole su slične onima kada idete peške - strelicama levo/desno skrećete, strelicom gore idete napred. Strelica dole se može koristiti i za kočenje.

IZLAŽENJE iz vozila u TR3: End + strelica levo/desno.

QuadbikeQUADBIKE: možete ga voziti u Larinoj kući, 3. nivou - River Ganges, i u Nevadi. Tri quadbike-a se razlikuju samo po boji - jedan je sivo-plav, drugi zelen a treći smeđ, ali su kontrole istovetne: Ctrl = napred, Alt = rikverc, Slash (/) = ručna kočnica. Za dodavanje gasa, treba da držite /, pritiskate Ctrl, pa pustite /.

KajakKAJAK: njime prelazite nivo Madubu Gorge, na Južnopacifičkim ostrvima. Kontrole: Strelice = veslanje u određenom pravcu; Shift + levo/desno = oštrije skretanje, gde Lara vesla samo sa jedne strane.

Underwater propulsion unitUNDERWATER PROPULSION UNIT: javlja se u Lud's Gate nivou, u Londonu. Kontrole: Alt = napred, strelice = za pravac, Ctrl = za ispaljivanje harpuna. Broj preostalih harpuna piše na ekranu.
Gumeni camacGUMENI ČAMAC: vozićete ga na Antarktiku (Antarctica). Kontrole: Ctrl = ubrzavanje, Alt = kočenje, / = gas. Pritisnite Ctrl i / istovremeno za veće ubrzanje, ali ne zaboravite da Lara gubi energiju pri sudaru.
VagonRUDARSKA KOLA (vagon): u RX-Tech Mines nivou. Kontrole: Alt = kočenje, Ctrl = zamahivanje ključem (za odvijanje), . = saginjanje. Lara koristi ključ da udara prekidače, da bi usmerila kolica na druge šine. Moraće da se saginje da bi izbegla neke prepreke.

Vrh stranice

 

© 2000 Dosije Lara Kroft: www.laracroft.co.yu