Dosije Lara Kroft - homepage
Tomb Raider III Gold: The Lost Artifact
  Tomb Raider   Lara Kroft   Download   Desktop   Linkovi
   
Opis Pokreti Oruzja Upravljanje vozilima Strategije i saveti Varanja Patches Demo nivoi Tomb Raider: The Lost Artifact

Pljačkaš grobnica: Izgubljeni artefakt

Samo nekoliko minuta je prošlo od kako je užasno čudovište koje je dr.Vilard postao izdahnulo poslednji dah svog nasilno kratkog životnog ciklusa. Eksperiment nije uspeo, sjaj besmrtnosti se vratio zvezdama sa kojih je došao.

Lara posmatra u tišini, ne primećujući pritisak oštrog antarktičkog vetra. Iznenada otrcana figura izranja iz mračne, zjapeće rupe meteorske pećine - to je Vilard, ponovo čovek, ali u samrtnom ropcu. Ruka divlje maše, poslednji duboki smeh para kroz tišinu, figura pada i mirna je.

Dok sneg već formira mrtvački pokrov preko leša, Lara brzo čupa predmet iz ruku mrtvog čoveka. Novčanik, njegov monogram "W" sada stoji tužno uz Vilardove poslednje zemaljske ostatke. Unutra, neobična zbirka ofucanih podsetnika, razne strane valute i... ali to je nemoguće! Poznati izraz prelazi preko Larinog lica - podignuta obrva i znalački osmeh. Pred njom, telegram koji zahteva hitni povratak radi preuzimanja još jednog artefakta, sada bezbednog ispod škotskih magli na Vilardovom imanju na Loh Nesu.

"Avantura se nastavlja," kaže Lara, nikome osim Vilardovom mračnom smehu koji joj još odzvanja u ušima.

"Znači postojao je peti..."


Lara i izgubljeni artefaktIako nije zvanično označena kao Tomb Raider 3 Gold, ova nova avantura je nastavak Tomb Raidera III, i napravljena je na istom 'engine'-u. Sastoji se od šest nivoa i može se kupiti kao samostalna avantura (ne treba vam Tomb Raider 3 da bi je igrali).

Na žalost, ni jedan od ovih nivoa se ne može besplatno skinuti sa Interneta u celini. Možete skinuti samo demo, koji čini deo prvog nivoa. (Za linkove do download sajtova pogledajte ovde.)

Priča počinje kada Lara sazna za postojanje petog artefakta od istog meteorita koji je stvorio one u Tomb Raideru 3. Potraga vodi Laru od škotskog zamka pokojnog Dr. Vilarda kroz tunel ispod Lamanša do pariskih katakombi i Poissy zoološkog vrta.

Tajne: Postoje tri tajne u svakom nivou osim u poslednjem, koji nema nijednu. Ali za razliku od prethodnih igara, tajne u "Izgubljenom artifaktu" su više kao usputne potrage ili skrivene oblasti nego kao obični predmeti. Kao i u TR3, zvonce se oglasi svaki put kada pronađete tajnu, i štoperica u glavnom prstenu inventara pokazuje koliko je tajni bilo u tom nivou, i koliko od njih ste pronašli do sada. Ovi podaci se takođe pojavljuju na ekranu sa statistikama na kraju svakog nivoa.

Minimalni hardverski zahtevi:
* Bez hardverske akceleracije: Pentium klase 166MMX MHz ili 100% kompatibilan procesor
* Sa hardverskom akceleracijom: Pentium klase 133 MHz ili 100% kompatibilan procesor
* Windows 95 ili Windows 98
* 16 MB RAM
* 4X CD-ROM drajv
* 4MB SVGA kartica 100% Windows 95 ili Windows 98 kompatibilna zvučna i video kartica
* DirectX 6.0 (na CD-u sa igrom)
* Tastatura

PREPORUČUJE SE:
* Pentium klase 200MHz (ili brži) ili 100% kompatibilan procesor
* 32 MB RAM
* 3D akceleracija se preporučuje (3D grafičke kartice 100% u skladu sa Direct3D su podržane)


OPIS

Kliknite na naziv nivoa za opis, ili skinite kompletno rešenje igre u RTF formatu (spakovano sa Winzip):

RTF bez dijagrama (39 KB)

RTF sa dijagramima (70 KB)

Vrh stranice

 
     
 

YU verzija copyright © 2000 Nea - Dosije Lara Kroft: www.laracroft.co.yu

Copyright © 2000 Stellalune - Stella's Tomb Raider Site: http://tombraiders.net/stella