Dosije Lara Kroft - homepage
Vozila u Tomb Raider 2 i Golden Mask
  Tomb Raider   Lara Kroft   Download   Desktop   Linkovi
   
Opis Pokreti Oruzja Strategije i saveti Varanja Patches Demo nivoi

PENJANJE (ULAZAK U VOZILO): Postavite Laru uz bok vozila i pritisnite Ctrl da bi se popela. (Može takođe uskočiti u čamac odozgo ili se popeti iz vode, koristeći Ctrl + strelicu gore.)

VOŽNJA I OKRETANJE: Ove kontrole su slične onima kada idete peške - strelicama levo/desno skrećete, strelicom gore idete napred. Strelica dole se može koristiti i za kočenje.

IZLAŽENJE/SILAŽENJE sa vozila u TR2: Alt + strelica levo/desno


GliserGLISER: u drugom nivou TR2, Venice (Venecija), imate prilike da vozite dva (identična) glisera. Kontrole su sledeće: strelice levo/desno za skretanje, strelica gore za napred, strelica dole za usporavanje, i Ctrl za dodavanje gasa.


MOTORNE SANKE: 11. nivo TR2, Tibetan Foothills, ćete prelaziti sa BRZIM MOTORNIM SANKAMA; a u 1. nivou TR2 Gold: Golden Mask, Cold War, ćete voziti isto takvo vozilo, jedino što će biti druge boje i zvaće se Snežna Mačka (SnoCat). Kontrole su, dakle, iste: Ctrl = dodavanje gasa; zajedno sa strelicama, uzrokuje da vozilo ide brže (ili puca, u slučaju nekih modela motornih sanki). Kada dodajete gas, Lara će gubiti energiju ako se sudarite. Shift = usporavanje, zajedno sa strelicama. Slično hodanju; ipak, neće sprečiti vozilo da padne preko ivice.

U oba pomenuta nivoa ćete koristiti i MOTORNE SANKE SA ORUŽJEM. Njihove kontrole su iste kao i kod brzih motornih sanki, jedino što ih sa Ctrl ne ubrzavate već pucate. Zbog toga sa njima ne možete preskakati veće provalije, ali su odlične za ubijanje i gaženje neprijatelja.Vrh stranice

Brze motorne sanke SnoCat Motorne sanke s oruzjem
BRZE MOTORNE SANKE SNEŽNA MAČKA (SnoCat) MOTORNE SANKE S ORUŽJEM
 

© 2000 Dosije Lara Kroft: www.laracroft.co.yu