Dosije Lara Kroft - homepage
Tomb Raider II Gold: The Golden Mask
  Tomb Raider   Lara Kroft   Download   Desktop   Linkovi
   
Opis Pokreti Oruzja Upravljanje vozilima Strategije i saveti Varanja Patches Demo nivoi

Pljačkaš grobnica: Zlatna maska

Mask of Tornarsuk - Zlatna Tornarsukova maskaNaša neustrašiva junakinja, Lara Kroft, uvek u potrazi za novim izazovom, nailazi na neke informacije koje je vode do Melnikovljevog ostrva, dela Aleutskog arhipelaga u Beringovom moru. Ovi tragovi - izbledela fotografija na kojoj je inuitski lovac na kitove koji drži nešto nalik na drevnu zlatnu masku; isečak iz novina iz 1945. koji opisuje sukob oko zlata otkrivenog na Aljasci; i tajna ruska šema nečega što izgleda kao utvrđeni vojni rudnik, su prikazani na početnom ekranu igre. Naravno Laru zanima maska, za koju se priča da je slavna Zlatna Tornarsukova Maska. Prema legendi, maska je "veći duh" koji daje moć ponovnog oživljavanja onome ko je nosi.


Drugo izdanje Tomb Raidera 2 se naziva "Tomb Raider 2 Gold". Ono uključuje originalnu igru plus pet dodatnih nivoa na drugom CD-u. Ako već imate Tomb Raider 2 za PC (kompjuter) možete skinuti ove nivoe besplatno sa Interneta. (Pogledajte ovu stranicu da bi skinuli prva dva nivoa ili svih pet u kompletu.)

Tajne - zlatni novcici, poluge i lobanjaTajne: Kao i u Tomb Raideru 2, postoje tri tajne u svakom nivou. Ovde, one se sastoje od tri zlatna predmeta - novčića, poluga i lobanje. Ponekad su dobro sakrivene, a ponekad su na očiglednom mestu. Nema nagrade u municiji ili paketićima za prvu pomoć za pronalaženje tajni; međutim, ako pronađete svih 12 tajni u misiji, možete igrati peti, bonus nivo - Košmar u Vegasu.


OPIS:

Kliknite na naziv nivoa za opis, ili skinite kompletno rešenje igre u RTF formatu (spakovano sa Winzip).

RTF sa dijagramom (40 KB)Vrh stranice

MELNIKOVLJEVO OSTRVO:
1. The Cold War
2. Fool's Gold
3. Furnace of the Gods
4. Kingdom
Bonus nivo: Nightmare in Vegas
Lara Kroft
     
 

YU verzija copyright © 2000 Nea - Dosije Lara Kroft: www.laracroft.co.yu

Copyright © 1999 - Stellalune - Stella's Tomb Raider Site: http://tombraiders.net/stella