Dosije Lara Kroft - homepage
Tomb Raider II - the Dagger of Xian
  Tomb Raider   Lara Kroft   Download   Desktop   Linkovi
   
Opis Pokreti Oruzja Upravljanje vozilima Strategije i saveti Varanja Patches Demo nivoi Dagger of Xian - Zianov bodez

Pljačkaš grobnica II: Zianov bodež

Tomb Raider II - Larina druga avanturaNezaustavljiva Lara Kroft se vraća u Tomb Raideru II, kombinujući klasični način igranja Tomb Raidera sa novi pokretima, oružjima, zagonetkama i još mnogo toga!
Pridružite se Lari dok traga za Zianovim bodežom: artifaktom skrivenim u prastaroj Carevoj palati u Velikom kineskom zidu. Legenda kaže da onaj ko zarije Zianov bodež u svoje srce, dobija moć Zmaja.
Tri stranke žude za ovim bodežom - ali iz potpuno različitih razloga. Lara Kroft, večiti avanturista, je jedna od njih. Na svojim putovanjima ona će susresti ostale dve...
Igra počinje kod Velikog kineskog zida dok Lara traži vrata Careve palate. Kako se vrata otvaraju, zaplet se razvija šaljući Laru do udaljenih lokacija Venecije, Tibeta i potonulog broda u potragu za tragovima...


Šta je novo: Grafika je malo poboljšana, sa podrškom za 3dfx kartice. Uz pištolje, sačmaru i Uzije iz prve igre, Lara dodaje harpunsku pušku, M-16 jurišnu pušku i bacač granata svom arsenalu. (Automatski pištolji zamenjuju Magnume iz TR1.) U TR2, igrači po prvi put imaju priliku da sednu za volan sa Larom. Možemo voziti gliser u Veneciji i motorne sanke na Tibetu. Novi pokreti uključuju penjanje merdevinama i nekoliko kombinovanih pokreta (pogledajte stranice o pokretima i vozilima). I sada Lara koristi signalne rakete da osvetli put.

Snimanje pozicije: Neograničeno.

Zmaj od srebraTajne: U TR2, tajne za svaki nivo se sastoje od tri figurice zmaja - od žada, srebra i zlata.Ponekada su dobro sakrivene, ponekada su vam ispred nosa. Zvonce se oglasi kada pronađete tajnu, i štoperica u glavnom prstenu invetara pokazuje broj tajni u nivou i koliko ste do sada pronašli. Ovo se takođe pojavljuje na ekranu sa statistikama na kraju svakog nivoa. Kada pokupite sve tri, dobijate kao nagradu dodatne predmete, obično municiju ali povremeno je to oružje ili paketić za prvu pomoć. Nema bonusa za pronalaženje svih tajni u igri.

Dodatni nivoi: Postoji pet dodatnih nivoa koji su u okviru drugog izdanja TR2, tj. Tomb Raider 2 Gold. Ovi nivoi se takođe mogu besplatno skinuti sa Interneta. Detalje imate na Golden Mask stranici.

Lara u potrazi za Zianovim bodezomMinimalni hardverski zahtevi:
* Windows '95 kompatibilni kompjuterski sistem, zahteva Direct X 5.0 (imate ga na CD-u)
* Pentium 90 procesor (133 MHZ ili brži se preporučuje)
* 16 MB RAM potrebno (32 MB RAM se preporučuje)
* 4X CD-ROM drajv potreban
* 100% Windows '95 kompatibilna zvučna kartica potrebna
* Svi 3D grafički akceleratori koji su 100% u skladu sa Direct3D su podržani
Vrh stranice

 

© 2000 Dosije Lara Kroft: www.laracroft.co.yu