Dosije Lara Kroft - homepage
Lucy Clarkson - Lara Kroft model
  Tomb Raider   Lara Kroft   Download   Desktop   Linkovi
 
Ime Lucy Clarkson Lusi Klarkson - Lara Kroft 2000.
Datum rođenja 6. jul 1983.
Mesto rođenja Roterham, Jorkšir, Velika Britanija
Zanimanje Manekenka
Visina 180 cm/ 5'11"
Težina 64 kg/ 140 lb
Boja kose smeđa
Oči smeđe
Grudi 85DD/ 32 DD
Struk 25"/ 63.5 cm
Kukovi 36"/ 91 cm

Lusi je novi model za Laru Kroft i prvi put je predstavljena javnosti na E3 izložbi u Los Anđelesu početkom maja. Iako ima samo 16 godina, predstavljaće odraslu Laru, ne tinejdžerku.

Otac Lusi Klarkson je bio taj koji je prvi predosetio mogućnosti. "Ti bi bila odlična Lara Kroft," rekao je svojoj ćerki kada je još jednom video u medijima svetsku sajber ikonu br.1.

Godinu dana kasnije bio je red na Eidos Interactive da primete da manekenka iz Roterhama u Jorkširu ima potreban stav, izgled i - priznajmo - fizičke dimenzije da popuni čuvene čizme zvezde Tomb Raider serije.

Lusi je, naravno, bila oduševljena. Kao Lara Kroft, putovaće po svetu i prepoznaće je gde god da ode. Takođe će odmah postati devojka sa naslovne strane - nešto što većina modela nikada ne postignu. Ali, možda je najbolja od svega za Lusi činjenica da, kao Lara, može imati obline kakve joj je priroda namenila. Još jedna retkost u svetu manekenki mršavih kao motka.

Ne da se Lusi, ozbiljna devojka sa Severa, ikada mnogo opterećivala sa ovom vrstom telesnog fašizma. Ona kaže: "Radila sam u Južnoj Africi kao manekenka i rekli su mi da smršam. To mi se nije dopalo pa sam krenula kući. I tada sam dobila poziv u kome su mi rekli da sam ja nova Lara. To su bile tako fantastične vesti. To je posao tako visokog profila - i jedan od retkih koji ti dozvoljava da zadržiš svoje grudi i zadnjicu."

Lusina karijera manekenke je počela kada ju je mama prijavila na takmičenje Modne Agencije Elit (Elite) koje su držali nacionalne novine i jedan proizvođač paste za zube. Bez imalo prethodnog iskustva, Lusi je odabrana među 12 pobednika od 16.000 prijavljenih.

Nije dugo trebalo da dobije ponude za posao. Kao visoka, lepo oblikovana devojka Lusi je postala miljenica britanske dizajnerke Vivijen Vestvud (Vivienne Westwood). Takođe je bila zauzeta sa snimcima za reklame za donje rublje i kupaće kostime. Lusi ih više voli nego posao s modom iz jednog vrlo dobrog razloga. "Oni najviše plaćaju!" kaže.

Za Lusi, pare i putovanja su najbolji aspekti karijere manekenke. A najgori? "Bez sumnje, druge manekenke. One mogu biti neverovatno pokvarene. Za svo vreme otkad radim sprijateljila sam se sa njih dve. Uglavnom više volim muškarce," kaže.

U stvari, jedan srećni maneken je sada Lusin dečko. I, kao dupli bonus za njega, on je veliki obožavalac Tomb Raider-a. "On je opsednut igrama i voli Laru. Pa, sada ima svoju ličnu Laru!" kaže ona. Da li će Lusi udovoljiti njegovim fantazijama tako što će nositi Larin kostim u slobodno vreme je druga stvar!Vrh stranice

Adresa zvaničnog sajta: http://www.lucy-clarkson.com/lucy/index.html

 

© 2000 Dosije Lara Kroft: www.laracroft.co.yu