Larina soba s blagom

Lavirint od zive ograde by MarkoLara čuva razne zanimljive stvari sa svojih putovanja u podrumu kuće. Pripremni nivo (Larina kuća) vam omogućava da obiđete to skladište. Evo šta treba da radite da bi došli do njega:

Startujte Tomb Raider II i izaberite Larinu kuću iz menija.

Prođite ceo teren sa preprekama i idite do ulaznih vrata kuće i otvorite ih.

Idite do ulaza u lavirint od žive ograde (1) i nađite put do ulaza u tunel (2). Koristite mapu desno ako je neophodno; ili skinite veću sliku (800x325, 52 KB).

Spustite se u tunel i pratite ga do tajne sobe (3) u sred lavirinta.

Pokupite signalne rakete, pošto će vam biti potrebne u sobi s blagom da vidite šta ima.

Pritisnite prekidač na zidu (4) i trčite natrag do ulaznih vrata kuće što brže možete, jer nemate mnogo vremena.

Uđite kroz već otvorena ulazna vrata. Videćete dva hodnika napred. Krenite u onaj desno i videćete vrata koja ste otvorili onim prekidačem u lavirintu. Ako ste stigli na vreme, uđite pre nego što se zatvore.

Siđite niz hodnik iza vrata i skrenite desno na kraju i upalite signalnu raketu. Sada lepo razgledajte Larinu sobu s blagom.

 

Neke stvari koje vredi upamtiti:

Kad god imate dovoljno prostora ispred vas, skačite u trku. To pomaže Lari da pređe veću razdaljinu za kraće vreme.

Pazite na batlera. Kada imate određen broj sekundi da stignete negde (oko 74 sekunde do vrata sobe s blagom) on može biti jedina stvar koja će vas potkačiti. Ako je moguće, skočite preko njega, ili ga obiđite. Ako ne može ni jedno, opsujte ga i vratite se do prekidača da pokušate ponovo. [NAPOMENA: Možete ga takođe namamiti u frižider u kuhinji i zatvoriti vrata. Onda vam više neće smetati.]

Mapu je napravio Marko. Za njegovu mapu za Larinu kuću u TR3, pogledajte ovde.

[Prvi nivo]

[Spisak svih nivoa]